mijn eerste blog

juni 10th, 2016 Posted by Algemeen No Comment yet

Mijn eerste blog…

Allereerst zal ik mezelf nog wat beter voorstellen. Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik dol op koken en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, vorig jaar heb ik een opleiding voor kok gevolgd en heb daar de fijne kneepjes van het vak geleerd. Ik ben opgeleid als medisch secretaresse en ik werkte op de oncologische dagbehandeling van een algemeen ziekenhuis, een hele verandering dus. Mijn gezin bestaat uit drie volwassen kinderen, eerst twee jongens en de jongste is een meisje, waarvan er nog eentje thuis woont maar dit zal ook niet meer zo lang zijn. Ze vliegen uit, zo hoort het ook, maar het zal wel erg stil zijn thuis. Gelukkig is er nog onze malle ruwharige dwergteckel Jip, die ons elke dag aan het lachen maakt. En ook onze sjagerijnige kat Bas, die met zijn 17 jaar nog behoorlijk aanwezig kan zijn en nog af en toe met de hond door het huis rent. Een korte introductie, door de blogs die ik regelmatig ga schrijven zullen jullie me beter leren kennen denk ik. Ik ben natuurlijk geen blogger, maar kok dus ik zal niet dagelijks een nieuw verhaaltje publiceren, Het lijkt me wel leuk jullie af en toe wat te vertellen over wat ik mee maak, wat ik heb gemaakt en wat er vreselijk mislukt is (want dat kan natuurlijk ook nog..). Het eerste keukentafeldiner, de eerste afgehaalde maaltijden, mijn eerste workshop, het is allemaal best spannend. Oh en dan heb je natuurlijk ook nog de administratie, dat lijkt me nog het minst leuke onderdeel van ‘ondernemer’ zijn, want ja dat ben ik dan toch straks, een ondernemer. Wie had dat ooit gedacht, dat ik nog zo’n move zou maken op m’n 51ste (weten jullie dat ook meteen)! Ik verheug me er op en krijg energie van het regelen en bedenken. Nu maar hopen dat het een straks allemaal een beetje wil lukken en ik gezellige mensen aan m’n keukentafel krijg en tevreden klanten voor mijn afhaalmaaltijden. Ik ga er heel erg mijn best voor doen!