Diner met 9 dames aan mijn keukentafel

januari 15th, 2017 Posted by Keukentafeldiner, Reviews No Comment yet

Woensdag 11 januari was het eerste echte diner aan mijn keukentafel met 9 dames van Inkx Wellness uit Heemskerk. Van te voren was er overleg geweest over wat het menu zou zijn, maar de keuze werd aan mij gelaten. De dames werden ontvangen met een glaasje kir royal. Het voorgerecht was home made vitello tonato met wat rucola en granaatappelpitten, geserveerd met knapperig warm brood met mediterrane kruidenboter. Varkenshaas met champignonroomsaus met armagnac, witlofrolletje ham, kaas uit de oven, aardappelpuree, gekruide ovenaardappeltjes en appelcompote stond op het menu voor het hoofdgerecht. Gelukkig had ik alles heel goed voorbereid en was er geen stress in de keuken. Als je alles in je eentje moet doen, is een super goede voorbereiding het belangrijkst, ik ben blij dat het allemaal zo goed is gegaan. Is toch best spannend, de eerste keer voor ├ęchte gasten. Ik heb natuurlijk al heel wat etentjes georganiseerd de afgelopen jaren maar het is toch anders als het betalende gasten zijn.

Het nagerecht was een trifle met verse mango, passiefruit en merenque.

 

Hierbij de review van Ingeborg Hilgersom van Inkx Welness:

“Met het werk (Inkx Welness) hadden we geboekt bij Christine’s Keuken. Ik heb er voor gekozen voor de informele sfeer. En voor goede smaakvolle gerechten. Dat laatste heb ik natuurlijk aan Christine overgelaten. Het was een super gezellige avond met een super goede gastvrouw. Alles was voortreffelijk, eten, sfeer en presentatie. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik ga zeker reclame voor je maken! Chapeau Christine!”