Keukentafel diner

Een gezellige keukentafel met goed gezelschap en lekker eten, wat is er fijner om zo aan te kunnen schuiven en er heerlijk voor je gekookt wordt. Dat is het idee van de Keukentafeldiners die ik om de week op vrijdagavond ga organiseren. Het is de bedoeling dat je daar alleen of samen met iemand voor reserveert. Wil je met een groep komen dan moeten we daar een andere afspraak voor maken maar dat is natuurlijk ook mogelijk.

Op de agenda zie je de menu’s die ik ga maken. Zijn er speciale dieet-wensen, geef dat even aan dan zal ik contact met je opnemen.

De avonden beginnen om 18.30 en zullen zo rond 22.30 uur afgelopen zijn. Het is een alternatief om uit eten te gaan, ik denk dat het heel bijzonder kan zijn om met mensen die je nog niet kent aan tafel te zitten. ‘Een goede maaltijd brengt goede mensen samen!’ (Socrates)

Ik verheug me erop voor jullie te kunnen koken en met elkaar een gezellige avond te hebben.

Inbegrepen

Drie gangen diner – excl drank, inclusief het eerste kopje koffie of thee.

Kosten

€ 25,- per persoon (vooraf over te maken op rekening nummer NL09INGB0007404256, na ontvangst is je inschrijving definitief)

Dranken

Water staat altijd op tafel. Wijn, bier en fris is apart te bestellen (voor een schappelijke prijs, contant of per internet bankieren direct over te maken, pin niet aanwezig)

Agenda

Binnenkort volgt de nieuwe agenda voor de keukentafeldiners.

Aanmelden