Maaltijd van de dag

Voor drukbezette mensen is het vaak lastig om op werkdagen een lekkere en gezonde maaltijd klaar te maken. De kant en klaar maaltijden van de supermarkt zijn meestal duur, niet lekker genoeg en ook niet zo gezond. Snel grijpen we dan naar een diepvriespizza of halen iets bij de snackbar…
Voor die momenten kun je op dinsdag, woensdag en donderdag bij Christine’s Keuken een heerlijke maaltijd bestellen, afwisselend, lekker en gezond, voor €11.50 per persoon. Ik varieer met Hollandse pot, Mediterraan of Indonesisch. Ook kook ik regelmatig vegetarische maaltijden. Op zondagavond zal ik het weekmenu op de site zetten, voor degene die graag wat meer ‘plannen’ is dat waarschijnlijk prettig en zo kan je van te voren bedenken of het geplande menu je aantrekt en of het in je schema past. Thuis bezorgd of bij mij af te halen, dan alleen nog opwarmen in de oven of in de magnetron. Gemakkelijk en toch gezond!

Ik zet op zondagavond het menu voor dinsdag, woensdag en donderdag op de site en op de dag zelf ook op facebook, zodat je kunt zien wat we eten. Het is een menu wat bestaat uit een hoofdgerecht en een bijgerecht (een salade of een nagerecht). De maaltijd wordt aangeleverd in vuurvaste schalen. Dit om de berg plastic of aluminium afval te beperken. Deze kun je gebruiken om de maaltijd mee op te warmen in de oven of in de magnetron en na gebruik graag weer inleveren de volgende dag/keer. Mocht er onverhoopt een keer iets breken, dan kan ik daar een bedrag voor vragen.

De maaltijd kan tussen 16:00-17:00 uur bij u worden thuisbezorgd (in Uitgeest gratis, buiten Uitgeest vraag ik €0,50 per km) of tussen 18:00-19:00 uur worden opgehaald op mijn huisadres.

De maaltijd kan contant worden afgerekend bij het ophalen of thuisbezorgen, of direct via internet bankieren worden overgemaakt op rekeningnummer NL09INGB0007404256 tnv Christine’s Keuken (pinnen kan nog niet).

Maaltijd aanvragen