Over Christine

Als kind was ik al dol op bakken en koken en ik stond altijd met mijn neus boven de pannen van mijn moeder. We aten thuis meestal ‘hollandse pot’ met groente, aardappels en vlees, maar soms maakte mijn moeder nasi of macaroni en mijn lievelingskostje was witlof met ham en kaassaus. Dat maak ik in de winter nog regelmatig omdat mijn eigen kinderen daar ook dol op zijn.

In 2015 heb ik een koksopleiding gedaan om de fijne kneepjes van het vak te leren. Voor mij is koken, bakken en de tafel mooi dekken voor de gasten iets waar ik heel erg van kan genieten, dus de stap om voor mezelf te beginnen en van mijn hobby iets meer te maken was niet zo groot.

Het maken van een gezonde en lekkere maaltijd is voor mij van grote waarde, het met elkaar aan tafel zitten en genieten van datgene wat er op tafel staat geeft gezelligheid en de tijd met elkaar is van grote waarde. Zeker nu mijn kinderen volwassen zijn en ze ieder hun weg zijn gegaan, zijn de momenten dat we als gezin aan tafel zitten nog waardevoller.

Dat wil ik overdragen en meegeven, andere mensen met weinig tijd, inspiratie of kennis over koken net zo laten genieten van een gezonde en lekkere maaltijd zonder dat ze daar lang voor in de keuken hebben gestaan.